Hopp til innholdet

Vår historie

Oslo Frisørlaug ble startet i 1896 og var i sin tid en av Norges største og mest attraktive laug. Dette var en arena for små og store bedrifter, hvor man fikk info om politiske saker som var relevant for bransjen. I 2014 besluttet Oslo Frisørlaug å bytte navn til Oslo og Omegn Frisør- og Velværelaug. Dette for å styrke lauget ytterligere ved å inkludere alle områdene rundt Oslo og hele skjønnhetsbransjen. 

Visjonen er å bli det største og mest aktive lauget i landet. Vi tar skrittet ut og samler et større omfang av bransjen og ønsker engasjement fra hele frisør og skjønnhetsfaget – fra små til store bedrifter. Vi skal samle hele skjønnhetsbransjen og skape et engasjement rundt aktuelle utfordringer bransjen står ovenfor. 

Våre mål

Målet er å være en arena hvor medlemmer med engasjement kan treffes og skape vekst. Gjennom Lauget vil du finne rom for diskusjoner, foredrag og kurs. Vi ønsker å skape aktiviteter som gir vekst til deg og din bedrift og dine ansatte. Sjekk vår aktivitets kalender på våre internsider på Facebook.

Hvorfor bli med? Lauget vil bidra til utvikling av deg og din bedrift, skape lokalt bransjenettverk, knytte fellesskap å forme bransjen i samme retning – og ikke minst påvirke politisk. Medlemskap i Lauget gir deg tilgang til unike gratis kurs og ressurser.

Medlemskontingent info

Medlemskontigent for Oslo og Omegn Frisør- og Velværelaug pr. 2024

  • Pr. salong: 1800,-
  • For konsern med 4 salonger eller mer: 7500,-

Styret oppfordrer gamle og nye medlemmer å delta på medlemsmøtene.

Vennlig hilsen styret i OFVL

Oslo Håndverks- og Industriforening hvor vi har våre lokaler.

Peter Vonkunz Brun

Olderman
PÅHÅRET

Marianne Vinje

Styremedlem
S&M

Sebatian Torgersen

Styremedlem
PELSPELS

Stine Therese Gislerud

Styremedlem
FRISØRPIKENE