Hopp til innholdet

Høsten aktiviteter

På mandag samles styret i Oslo og omegn frisør og velvære laug seg for å planlegge høsten og vinterens aktiviteter. Har du som medlem eller ikke medlem noen ønsker om hva Lauget skal jobbe med denne høsten, send oss gjerne tips på våre kontakt sider.

Om ikke veldig lenge er det igjen tid for at landets frisører samler seg og bidrar til årets TV auksjon gjennom klipp med mening. Vi håper mange i år igjen blir med på denne fantastiske eventet. Ønsker du å bli med kan du register din bedrift her på www.blimed.no

Ønsker du å bli bedre kjent med lauget i ditt distrikt er det fremdeles noen plasser på årets julebord 30 November. Vi har bestilt bord på Lorrys for 20 stk og håper mange blir med oss for en liten juletreff med frisørvenner. Mat og drikke dekkes av https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpFiUIl0JqNMUezUyflQx1WM93BJBYtrhcHVeOaaHjmuBF7A/viewform