Hopp til innholdet

Oslo og omegn frisør og velvære laug satser?

Ny hjemmeside

Lauget satser i disse dager på igjen skape landet største og levende laug. Vi skal gjennom eventer og felles aktiviteter skape et yrende frisør miljø i og rundt Norges hovedstand.

Vi tar derfor første skritt ved å lansere ny hjemmeside hvor våre mål og ambisjoner er festet på papiret og med det skal bli et levende produkt. Vi håper å nå nye og engasjerte individer og salonger der ute som sammen med oss ønsker å skape et produktivt og spennende miljø for oss frisører og vokse i.

Hva skjer fremover

På nyåret setter styret seg ned og skal tegne den nye retningen og satsningen for Oslo lauget. Dette blir en spendende tid for oss alle. Vi satser på at dagens styre finner hovedlinjene for fremtiden og samtidig jobber med å sikre et motivert og sikkert styre som tar OFVL inn i fremtiden.
Vi vil skape nye eventer og aktiviteter for fag og drift i fremtiden men også samtidig opprettholde arbeidet og jobbe opp mot forbund NFVB og NHO. Vi vil også sørge for at tradisjoner som svennebrevs utdeling i Oslo rådhus forblir et stort evenement et fag og svennebrev verdig.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *